Ruilen & Retourneren

Bij ErotiPlace.com begrijpen we dat het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat het product niet aan uw verwachtingen voldoet of om een andere reden. U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgaaf van reden.

Als u uw bestelling annuleert, heeft u nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van de bestelling terug, inclusief verzendkosten. De kosten voor het retourneren van het product naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Voor de exacte tarieven kunt u de website van uw vervoerder raadplegen. Houd er rekening mee dat het ongeveer €7,25 per pakket bedraagt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde accessoires en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Neem contact met ons op via info@erotiplace.com om uw retourzending te regelen. Nadat wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Voorwaarden

Als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij helaas het product niet terugnemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij retourzending goed verpakt is.

Als u een product wilt ruilen, kunt u contact opnemen met info@erotiplace.com. U dient zelf de kosten voor het terugzenden van het product te dragen.

Als u per ongeluk een verkeerd bezorgadres heeft doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen om de bestelling nog voor u te wijzigen.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.